Nutriční hodnoty (Pohanka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 953 kJ / 1 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,45 g |
| Tuky | 6,46 g |
| – nasycené | 1,60 g |
| – nenasycené | 5,50 g |
| –– mononenasycené | 2,17 g |
| –– polynenasycené | 3,32 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 42,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 227,97 g |
| – cukry | 37,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 625 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |