Nutriční hodnoty (Pohanka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 953 kJ / 1 184 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 33,45 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,45 g | 
| Tuky | 6,46 g | 
| – nasycené | 1,60 g | 
| – nenasycené | 5,50 g | 
| –– mononenasycené | 2,17 g | 
| –– polynenasycené | 3,32 g | 
| ––– omega 3 | 0,23 g | 
| Vláknina | 42,42 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 31 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 227,97 g | 
| – cukry | 37,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek pohanky | Pohanka loupaná | 250 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 625 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | 
 
	