Nutriční hodnoty (Salátová srdíčka s červenou řepou, jogurtovým přelivem s křenem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 889 kJ / 212 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
| Tuky | 3,73 g |
| – nasycené | 1,45 g |
| – nenasycené | 1,88 g |
| –– mononenasycené | 0,65 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,54 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 169 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 33,07 g |
| – cukry | 11,51 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 salátová srdíčka (nebo jeden hlávkový salát) | Srdce vepřové | |
| 2 2 uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 200 g 200 g bílého hustého jogurtu (typu řeckého) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce krémového balsamica | Ocet balsamikový bílý | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce jemně strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů (opražených nasucho) | Vlašské ořechy | |
| sůl | Sůl mořská |