Nutriční hodnoty (Salátová srdíčka s červenou řepou, jogurtovým přelivem s křenem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 889 kJ / 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 3,73 g |
– nasycené | 1,45 g |
– nenasycené | 1,88 g |
–– mononenasycené | 0,65 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,54 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 33,07 g |
– cukry | 11,51 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 salátová srdíčka (nebo jeden hlávkový salát) | Srdce vepřové | |
2 2 uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
200 g 200 g bílého hustého jogurtu (typu řeckého) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce krémového balsamica | Ocet balsamikový bílý | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce jemně strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů (opražených nasucho) | Vlašské ořechy | |
sůl | Sůl mořská |