Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salátová srdíčka s červenou řepou, jogurtovým přelivem s křenem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie889 kJ /
212 kcal
Bílkoviny11,37 g
– z toho živočišné bílkoviny10,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,70 g
Tuky3,73 g
– nasycené1,45 g
– nenasycené1,88 g
–– mononenasycené0,65 g
–– polynenasycené1,23 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,54 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 169 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy33,07 g
– cukry11,51 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 salátová srdíčka (nebo jeden hlávkový salát) Srdce vepřové
2 2 uvařené červené řepy Červená řepa čerstvá
200 g 200 g bílého hustého jogurtu (typu řeckého) Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce krémového balsamica Ocet balsamikový bílý 50 ml
1 lžíce 1 lžíce jemně strouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů (opražených nasucho) Vlašské ořechy
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.