Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karlovarský knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 612 kJ /
2 297 kcal
Bílkoviny92,03 g
– z toho živočišné bílkoviny53,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,67 g
Tuky104,58 g
– nasycené33,97 g
– nenasycené56,74 g
–– mononenasycené42,22 g
–– polynenasycené14,52 g
––– omega 32,61 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 3,03 g
Sůl6,99 g
Sacharidy239,92 g
– cukry24,64 g
––– laktóza11,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
340 g 340 g staršího pečiva nebo rohlíků Houska pšeničná 340 g
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
180 ml 180 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 180 ml
3 PL 3 PL petrželové natě Petržel nať čerstvá 45 g
60 g 60 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 60 g
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
sůl - asi 3 g Sůl mořská
80 g 80 g cibule Cibule čerstvá 80 g
mletý pepř Pepř černý mletý
30 g 30 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 30 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
2-3 PL 2-3 PL oleje Olej řepkový 27.5 ml
50-60 ml 50-60 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 55 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.