Nutriční hodnoty (Domácí vepřové hamburgery)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 538 kJ / 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 21,12 g |
| – nasycené | 5,17 g |
| – nenasycené | 10,57 g |
| –– mononenasycené | 9,17 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 254 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 3,60 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hamburgerové bulky | Houska pšeničná | |
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| hlávkový salát (podle potřeby) | Salát hlávkový čerstvý | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 plátky 4 plátky sýru (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| kečup | Kečup sladký | |
| tatarka | Tatarská omáčka | |
| sladká chilli omáčka | Chilli omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |