Nutriční hodnoty (Domácí vepřové hamburgery)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 538 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 21,12 g |
– nasycené | 5,17 g |
– nenasycené | 10,57 g |
–– mononenasycené | 9,17 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 3,60 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hamburgerové bulky | Houska pšeničná | |
500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
hlávkový salát (podle potřeby) | Salát hlávkový čerstvý | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
4 plátky 4 plátky sýru (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
kečup | Kečup sladký | |
tatarka | Tatarská omáčka | |
sladká chilli omáčka | Chilli omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový |