Nutriční hodnoty (Krkovička na slanině se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 397 kJ / 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,26 g |
Tuky | 56,62 g |
– nasycené | 13,50 g |
– nenasycené | 40,42 g |
–– mononenasycené | 29,86 g |
–– polynenasycené | 10,57 g |
––– omega 3 | 2,46 g |
Vláknina | 21,08 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 55,59 g |
– cukry | 12,86 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 1/2 větší cibule - nakrájené nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku | Česnek sušený | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3/4 3/4 kostky Knorr | ||
1-2 lžičky 1-2 lžičky drceného kmínu (můžeme vynechat dle vlastních preferencí) | Kmín mletý | 7.5 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
8 lžic 8 lžic francouzské/Dijon hořčice | Hořčice plnotučná | 120 g |
4 plátky 4 plátky slaniny (použila jsem Scharzwalderskou slaninu pro uzenou chuť) | Špek | |
1 sklenice 1 sklenice (500g) kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |