Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovička na slanině se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 397 kJ /
812 kcal
Bílkoviny12,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,26 g
Tuky56,62 g
– nasycené13,50 g
– nenasycené40,42 g
–– mononenasycené29,86 g
–– polynenasycené10,57 g
––– omega 32,46 g
Vláknina21,08 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,60 g
Sacharidy55,59 g
– cukry12,86 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 1/2 větší cibule - nakrájené nadrobno Cibule čerstvá 70 g
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice Vepřová krkovice
1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku Česnek sušený 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3/4 3/4  kostky Knorr
1-2 lžičky 1-2 lžičky drceného kmínu (můžeme vynechat dle vlastních preferencí) Kmín mletý 7.5 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
8 lžic 8 lžic francouzské/Dijon hořčice Hořčice plnotučná 120 g
4 plátky 4 plátky slaniny (použila jsem Scharzwalderskou slaninu pro uzenou chuť) Špek
1 sklenice 1 sklenice (500g) kyselého zelí Zelí bílé kvašené 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.