Nutriční hodnoty (Krkovička na slanině se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 397 kJ / 812 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,26 g |
| Tuky | 56,62 g |
| – nasycené | 13,50 g |
| – nenasycené | 40,42 g |
| –– mononenasycené | 29,86 g |
| –– polynenasycené | 10,57 g |
| ––– omega 3 | 2,46 g |
| Vláknina | 21,08 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 3,05 g |
| Sůl | 7,60 g |
| Sacharidy | 55,59 g |
| – cukry | 12,86 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 1/2 větší cibule - nakrájené nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| 1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku | Česnek sušený | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3/4 3/4 kostky Knorr | ||
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky drceného kmínu (můžeme vynechat dle vlastních preferencí) | Kmín mletý | 7.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 8 lžic 8 lžic francouzské/Dijon hořčice | Hořčice plnotučná | 120 g |
| 4 plátky 4 plátky slaniny (použila jsem Scharzwalderskou slaninu pro uzenou chuť) | Špek | |
| 1 sklenice 1 sklenice (500g) kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |