Nutriční hodnoty (Treska se zelenými fazolkami a pečenými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 961 kJ / 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 2,30 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 57,30 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g aljašské tresky | Treska filet | 200 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |