Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska se zelenými fazolkami a pečenými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 961 kJ /
469 kcal
Bílkoviny46,40 g
– z toho živočišné bílkoviny36,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,40 g
Tuky2,30 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,40 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,23 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 163 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy57,30 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g aljašské tresky Treska filet 200 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
200 g 200 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.