Nutriční hodnoty (Kardinálův řez II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 7 541 kJ / 1 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 109,19 g |
– nasycené | 58,47 g |
– nenasycené | 38,25 g |
–– mononenasycené | 32,53 g |
–– polynenasycené | 5,72 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 160,60 g |
– cukry | 157,50 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
80 g 80 g hladké mouky. | ||
rybízový džem nejlépe domácí | Džem z červeného rybízu | |
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání min. 33% tuku | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
moučkový cukr na lehký posyp | Cukr bílý |