Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kardinálův řez II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie7 541 kJ /
1 802 kcal
Bílkoviny44,30 g
– z toho živočišné bílkoviny44,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky109,19 g
– nasycené58,47 g
– nenasycené38,25 g
–– mononenasycené32,53 g
–– polynenasycené5,72 g
––– omega 30,88 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 510 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy160,60 g
– cukry157,50 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
80 g 80 g hladké mouky.
rybízový džem nejlépe domácí Džem z červeného rybízu
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání min. 33% tuku Smetana kravská sladká 30% 250 ml
moučkový cukr na lehký posyp Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.