Nutriční hodnoty (Kardinálův řez II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 7 541 kJ / 1 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 109,19 g |
| – nasycené | 58,47 g |
| – nenasycené | 38,25 g |
| –– mononenasycené | 32,53 g |
| –– polynenasycené | 5,72 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 160,60 g |
| – cukry | 157,50 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 80 g 80 g hladké mouky. | ||
| rybízový džem nejlépe domácí | Džem z červeného rybízu | |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání min. 33% tuku | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| moučkový cukr na lehký posyp | Cukr bílý |