Nutriční hodnoty (Jáhly se zeleninou a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 240 kJ / 1 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,96 g |
| Tuky | 10,23 g |
| – nasycené | 1,34 g |
| – nenasycené | 8,17 g |
| –– mononenasycené | 1,92 g |
| –– polynenasycené | 6,25 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 50,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 225,05 g |
| – cukry | 30,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
| ½ pórku | Pórek čerstvý | |
| 250 g 250 g pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 250 g |
| 250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek strouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| 2 lžíce 2 lžíce sekanéj petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |