Nutriční hodnoty (Vejce Benedikt z kuchyně Honzy Musila (Blesk Vaše recepty))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 272 kJ / 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 18,32 g |
| – nasycené | 4,71 g |
| – nenasycené | 9,08 g |
| –– mononenasycené | 6,72 g |
| –– polynenasycené | 2,36 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 576 mg |
| Sodík | 887 mg |
| Sůl | 2,02 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pšeničné bulky | Houska pšeničná | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1,5 1,5 PL octa | Ocet lihový | |
| 4 plátky 4 plátky sýra s pepřem | Sýr kravský tvrdý 30% |