Nutriční hodnoty (Huspeninová srdíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 738 kJ / 415 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 1,84 g |
| – nenasycené | 2,58 g |
| –– mononenasycené | 1,49 g |
| –– polynenasycené | 1,09 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 8,17 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká bulva syrové červené řepy (cca 400 g) | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 uvařené kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 sáček 1 sáček sypké želatiny na vaječnou tlačenku (20 g) | Želatina vepřová | |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 60 ml 60 ml octa | Ocet lihový | 60 ml |
| vykrajovátko ve tvaru srdíčka | Srdce vepřové |