Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Huspeninová srdíčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 738 kJ /
415 kcal
Bílkoviny83,53 g
– z toho živočišné bílkoviny82,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky5,00 g
– nasycené1,84 g
– nenasycené2,58 g
–– mononenasycené1,49 g
–– polynenasycené1,09 g
––– omega 30,73 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy8,17 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká bulva syrové červené řepy (cca 400 g) Červená řepa čerstvá
1 1 uvařené kuřecí prso Kuře prso 350 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 sáček 1 sáček sypké želatiny na vaječnou tlačenku (20 g) Želatina vepřová
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
60 ml 60 ml octa Ocet lihový 60 ml
vykrajovátko ve tvaru srdíčka Srdce vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.