Nutriční hodnoty (Tykvové halušky s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 986 kJ / 1 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,34 g |
| Tuky | 92,77 g |
| – nasycené | 43,35 g |
| – nenasycené | 45,73 g |
| –– mononenasycené | 38,95 g |
| –– polynenasycené | 6,78 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 20,26 g |
| Cholesterol | 329 mg |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,21 g |
| Sacharidy | 59,30 g |
| – cukry | 11,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 500 g 500 g tykve | Dýně čerstvá | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 pór | Pórek čerstvý |