Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné kuře na zelenině s brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 843 kJ /
918 kcal
Bílkoviny18,30 g
– z toho živočišné bílkoviny1,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,59 g
Tuky45,43 g
– nasycené28,15 g
– nenasycené16,16 g
–– mononenasycené13,79 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 30,18 g
Vláknina32,90 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 469 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy96,76 g
– cukry35,74 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celé kuře Kuře
6 6 větších brambor - nakrájených na silnější kolečka Brambor zimní 300 g
2 2 větší cibule - nakrájené na kolečka Cibule čerstvá 140 g
3/4 3/4 kedlubny - nakrájené na drobné kousky Kedluben čerstvý 135 g
4 4 menší rajčata nakrájené na půlměsíčky Rajče červené čerstvé 240 g
2 2 bílé papriky - nakrájené na proužky Paprika bílá čerstvá
1/4 1/4 ledového salátu - nakrájeného na kostky Salát ledový čerstvý 100 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku Česnek sušený 15 g
1 lžíce 1 lžíce koření Kuře 7 bylin Provensálské koření
1 kostka 1 kostka Knorr slepičí bujon Bujón kuřecí BIO 10 g
5 dkg 5 dkg másla (olej) Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
1 - 2 hrnky 1 - 2 hrnky vody Voda 375 ml
1/4 1/4 kedlubny Kedluben čerstvý 45 g
1 1 menší cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1/2 1/2 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
1/2 lžičky 1/2 lžičky koření Kuře 7 bylin Provensálské koření
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.