Nutriční hodnoty (Plněné kuře na zelenině s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 843 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,59 g |
Tuky | 45,43 g |
– nasycené | 28,15 g |
– nenasycené | 16,16 g |
–– mononenasycené | 13,79 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 96,76 g |
– cukry | 35,74 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé kuře | Kuře | |
6 6 větších brambor - nakrájených na silnější kolečka | Brambor zimní | 300 g |
2 2 větší cibule - nakrájené na kolečka | Cibule čerstvá | 140 g |
3/4 3/4 kedlubny - nakrájené na drobné kousky | Kedluben čerstvý | 135 g |
4 4 menší rajčata nakrájené na půlměsíčky | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 bílé papriky - nakrájené na proužky | Paprika bílá čerstvá | |
1/4 1/4 ledového salátu - nakrájeného na kostky | Salát ledový čerstvý | 100 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku | Česnek sušený | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce koření Kuře 7 bylin | Provensálské koření | |
1 kostka 1 kostka Knorr slepičí bujon | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
5 dkg 5 dkg másla (olej) | Máslo kravské | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 - 2 hrnky 1 - 2 hrnky vody | Voda | 375 ml |
1/4 1/4 kedlubny | Kedluben čerstvý | 45 g |
1 1 menší cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1/2 1/2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky koření Kuře 7 bylin | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská |