Nutriční hodnoty (Zemlbábové muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 013 kJ / 1 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
| Tuky | 31,52 g |
| – nasycené | 9,00 g |
| – nenasycené | 15,44 g |
| –– mononenasycené | 10,44 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 789 mg |
| Sodík | 1,83 g |
| Sůl | 4,43 g |
| Sacharidy | 167,90 g |
| – cukry | 73,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 plátků 12 plátků toastového chléba | Toast pšeničný tmavý | 240 g |
| 2 2 jablka čerstvá či malá sklenice sterilovaných strouhaných | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1/2 1/2 tvarohu měkkého | Tvaroh polotučný | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru písek | Cukr bílý | 30 g |
| mandlové lupínky | Mandle loupané |