Nutriční hodnoty (Zemlbábové muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 013 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 31,52 g |
– nasycené | 9,00 g |
– nenasycené | 15,44 g |
–– mononenasycené | 10,44 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 789 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,43 g |
Sacharidy | 167,90 g |
– cukry | 73,80 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 plátků 12 plátků toastového chléba | Toast pšeničný tmavý | 240 g |
2 2 jablka čerstvá či malá sklenice sterilovaných strouhaných | Jablko čerstvé | 300 g |
1/2 1/2 tvarohu měkkého | Tvaroh polotučný | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
skořice | Skořice ceylonská | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce cukru písek | Cukr bílý | 30 g |
mandlové lupínky | Mandle loupané |