Hlíva v trojobalu

LENULKA611 Kuchařka: LENULKA611

4 porce Houby 3 názory

Suroviny

500 g hlívy ústřičné
2 ks vejce
hladká mouka
strouhanka
3 stroužky česneku
dle potřeby mléko
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hlívu rozdělíme na kousky a ze spodní strany potřeme prolisovaným česnekem se solí.
    Potom obalíme v klasickém trojobalu - hladká mouka, rozšlehaná osolená vejce s trochou mléka a strouhanka.

  2. Obalenou hlívu smažíme ve fritovacím hrnci.

  3. Usmaženou hlívu podáváme s bramborem. Doplníme čerstvou zeleninou a tatarskou omáčkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 242 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hlíva v trojobalu

  • stefan p. makši stefan p. makši(neregistrovaný)

    Jana Remkova: aj ja to považujem za super a chutné jedlo....
    :yes:

    Odpovědět

  • Marie Svarcova Marie Svarcova

    :yes: miluji hlívu na různé způsoby, pro vnučku hlívou nahrazuji maso , v trojobalu je skvělá a hlavně dostupná v každé době. :-K

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Mám moc ráda a často dělávám :-K:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: hlíva recepty hlíva recept hliva na obalování recepty z hlívy hlíva ústřičná v trojobalu jak se dělá trojobal trojobal recept příprava trojobalu recept-hliva klasický trojobal smažená hlíva v trojobalu hlíva ústřičná v v trojobalu smažená hlíva postup trojobalu hlíva v trojobalu na grilu hliva s cesnekem smazena trojobalu