Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná buchta z práce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 774 kJ /
6 638 kcal
Bílkoviny113,52 g
– z toho živočišné bílkoviny39,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,00 g
Tuky241,34 g
– nasycené66,13 g
– nenasycené156,20 g
–– mononenasycené111,55 g
–– polynenasycené44,65 g
––– omega 311,66 g
Vláknina51,00 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 3,84 g
Sůl1,36 g
Sacharidy977,50 g
– cukry602,50 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
2 hrnky 2 hrnky cukru (podle sladkosti jablek) Cukr bílý 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžička 1 lžička sody Jedlá soda 12 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
špetka špetka soli Sůl mořská
200 ml 200 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 ml 200 ml hořké čokolády Čokoláda hořká 40%
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.