Nutriční hodnoty (Jablečná buchta z práce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 774 kJ / 6 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,00 g |
Tuky | 241,34 g |
– nasycené | 66,13 g |
– nenasycené | 156,20 g |
–– mononenasycené | 111,55 g |
–– polynenasycené | 44,65 g |
––– omega 3 | 11,66 g |
Vláknina | 51,00 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 3,84 g |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 977,50 g |
– cukry | 602,50 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
2 hrnky 2 hrnky cukru (podle sladkosti jablek) | Cukr bílý | 500 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 lžička 1 lžička sody | Jedlá soda | 12 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
200 ml 200 ml hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | |
ořechy | Vlašské ořechy |