Nutriční hodnoty (Marinovaná mozzarella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 520 kJ / 1 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,88 g |
| Tuky | 46,85 g |
| – nasycené | 30,80 g |
| – nenasycené | 14,08 g |
| –– mononenasycené | 12,08 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 50,88 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 874 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 118,38 g |
| – cukry | 17,13 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mozzarelly (měla jsem dva druhy, ale není to nutné) | Mozzarella kravská | 300 g |
| 7 - 8 kousků 7 - 8 kousků naložených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 5 5 menších stroužků česneku v celku | Česnek čerstvý | 350 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného oregana | Oregano sušené | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 2.5 g |
| pár lístků lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej dle potřeby + olej z rajčat | Olej olivový |