Nutriční hodnoty (Jablečný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 13 711 kJ / 3 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
Tuky | 108,46 g |
– nasycené | 60,22 g |
– nenasycené | 40,68 g |
–– mononenasycené | 32,83 g |
–– polynenasycené | 7,85 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 496,93 g |
– cukry | 275,26 g |
––– laktóza | 6,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g másla (Hery) | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 60 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
rozinky | Rozinky | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
cukr moučka | Cukr bílý |