Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie13 711 kJ /
3 277 kcal
Bílkoviny60,81 g
– z toho živočišné bílkoviny22,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,50 g
Tuky108,46 g
– nasycené60,22 g
– nenasycené40,68 g
–– mononenasycené32,83 g
–– polynenasycené7,85 g
––– omega 30,94 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 781 mg
Sodík 407 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy496,93 g
– cukry275,26 g
––– laktóza6,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla (Hery) Máslo kravské 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krystal Cukr bílý 60 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
rozinky Rozinky
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
cukr moučka Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.