Nutriční hodnoty (Zapékané brambory (Alu Gauranga))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,00 g |
| Tuky | 58,12 g |
| – nasycené | 30,79 g |
| – nenasycené | 24,53 g |
| –– mononenasycené | 21,49 g |
| –– polynenasycené | 3,04 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 142 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,19 g |
| Sacharidy | 132,70 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 9,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 450 g 450 g panýru | ||
| 1/2 čl 1/2 čl asafoetidy | Asa foetida | |
| 3 pl 3 pl mletého koriandru | Koriandr list sušený | 45 g |
| 3 pl 3 pl čerstvého koriandru (listů) | Koriandr listy čerstvé | 45 g |
| 725 ml 725 ml kyselé smetany smíchané s 1 čl kurkumy | Kurkuma mletá | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 pl 2 pl sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 24 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |