Nutriční hodnoty (Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 218 kJ / 2 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,46 g |
| Tuky | 78,62 g |
| – nasycené | 26,33 g |
| – nenasycené | 46,48 g |
| –– mononenasycené | 35,57 g |
| –– polynenasycené | 10,91 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 16,72 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 2,62 g |
| Sůl | 6,44 g |
| Sacharidy | 375,93 g |
| – cukry | 80,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 350 g 350 g rýže | Rýže bílá | 350 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 plechovky 2 plechovky broskví | Dužina broskve čerstvá | |
| 250 ml 250 ml kari kečupu | Kečup sladký | 250 ml |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |