Nutriční hodnoty (Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 218 kJ / 2 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,46 g |
Tuky | 78,62 g |
– nasycené | 26,33 g |
– nenasycené | 46,48 g |
–– mononenasycené | 35,57 g |
–– polynenasycené | 10,91 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 16,72 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 375,93 g |
– cukry | 80,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
350 g 350 g rýže | Rýže bílá | 350 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 plechovky 2 plechovky broskví | Dužina broskve čerstvá | |
250 ml 250 ml kari kečupu | Kečup sladký | 250 ml |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |