Nutriční hodnoty (Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 584 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 176,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,69 g |
Tuky | 196,66 g |
– nasycené | 87,43 g |
– nenasycené | 52,68 g |
–– mononenasycené | 42,93 g |
–– polynenasycené | 9,74 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 54,30 g |
– cukry | 22,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězího krku | Hovězí krkovice | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 - 4 3 - 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 - 2 1 - 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
1 lžíce 1 lžíce nakládaného pepře | Pepř černý | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
vývar z kostí | Kost hovězí | |
1 lžíce 1 lžíce uzené papriky | Paprika uzená | 15 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý |