Nutriční hodnoty (Živáňská z jednoho pytle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 073 kJ / 2 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 175,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,62 g |
| Tuky | 126,19 g |
| – nasycené | 46,72 g |
| – nenasycené | 73,59 g |
| –– mononenasycené | 58,46 g |
| –– polynenasycené | 15,13 g |
| ––– omega 3 | 3,59 g |
| Vláknina | 15,89 g |
| Cholesterol | 714 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,64 g |
| Sacharidy | 67,70 g |
| – cukry | 11,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa (dělám i z vepřového) | Kuře prso | 700 g |
| 2 2 domácí klobásky | Klobása | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 5-6 5-6 středních brambor | Brambor zimní | 275 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření dle vaší chuti | Pepř černý | |
| 1 1 vejce nevařené | Vejce slepičí | 70 g |