Nutriční hodnoty (Bramborová buchta se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 743 kJ / 3 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 84,10 g |
Tuky | 19,26 g |
– nasycené | 6,19 g |
– nenasycené | 8,59 g |
–– mononenasycené | 4,58 g |
–– polynenasycené | 4,01 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 63,40 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 600,55 g |
– cukry | 50,10 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 ks 3-4 ks velkých brambor | Brambor zimní | 175 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru krystal | Cukr bílý | 12 g |
3-5 3-5 stroužků česneku podle velikosti palice | Česnek čerstvý | 280 g |
1 balení 1 balení droždí | Droždí pekařské lisované | |
majoránka | Majoránka sušená | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky sladká | Paprika červená sušená | 10 g |
2,5 hrnku 2,5 hrnku mouky hrubé | Mouka pšeničná hrubá | 625 g |
1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
sádlo dle potřeby + škvarky | Škvarky | |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
1 1 vejce celé | Vejce slepičí | 70 g |