Nutriční hodnoty (Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 029 kJ / 3 353 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 145,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 297,00 g | 
| – nasycené | 77,30 g | 
| – nenasycené | 156,50 g | 
| –– mononenasycené | 127,70 g | 
| –– polynenasycené | 28,80 g | 
| ––– omega 3 | 1,30 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 460 mg | 
| Sodík | 4,59 g | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 25,00 g | 
| – cukry | 25,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku | Vepřový bok | 1000 g | 
| 2 dkg 2 dkg pragandy | Rychlosůl | 20 g | 
| koření dle vaší chuti | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g | 
| 1 dl 1 dl studené vody. |