Nutriční hodnoty (Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 606 kJ / 4 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,81 g |
| Tuky | 171,22 g |
| – nasycené | 50,65 g |
| – nenasycené | 108,55 g |
| –– mononenasycené | 74,21 g |
| –– polynenasycené | 34,34 g |
| ––– omega 3 | 2,42 g |
| Vláknina | 20,95 g |
| Cholesterol | 765 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,94 g |
| Sacharidy | 702,08 g |
| – cukry | 336,00 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 200 g 200 g jemně strouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic cukru | Cukr bílý | 112.5 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 15 g |