Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy s mandlovými lupínky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie963 kJ /
230 kcal
Bílkoviny7,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,48 g
Tuky1,17 g
– nasycené0,26 g
– nenasycené0,61 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 231 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy42,30 g
– cukry38,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mandlové lupínky Mandle loupané
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.