Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový dortík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 095 kJ /
7 193 kcal
Bílkoviny109,46 g
– z toho živočišné bílkoviny70,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,28 g
Tuky499,32 g
– nasycené236,76 g
– nenasycené231,95 g
–– mononenasycené159,50 g
–– polynenasycené72,45 g
––– omega 313,21 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 2,60 g
Sodík 790 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy558,95 g
– cukry346,25 g
––– laktóza25,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g drcených vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
10 g 10 g skořicového cukru Cukr skořicový 10 g
1 1 prášek na pečení
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
tuk a hrubá mouka na formu Mouka pšeničná hrubá
450 ml 450 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 450 ml
70 g 70 g pudinkového prášku Puding v prášku 70 g
150 g 150 g cukru krystal Cukr bílý 150 g
150 g 150 g vlašských nebo lískových ořechů
400 g 400 g másla Máslo kravské 400 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.