Nutriční hodnoty (Ořechovo-pudinková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 295 kJ / 6 524 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,38 g |
| Tuky | 413,10 g |
| – nasycené | 98,26 g |
| – nenasycené | 279,84 g |
| –– mononenasycené | 130,20 g |
| –– polynenasycené | 149,64 g |
| ––– omega 3 | 29,49 g |
| Vláknina | 23,46 g |
| Cholesterol | 629 mg |
| Sodík | 572 mg |
| Sůl | 2,02 g |
| Sacharidy | 585,90 g |
| – cukry | 284,00 g |
| ––– laktóza | 42,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukr krupice | Cukr bílý | 125 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka nebo podmáslí | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 sáček 1 sáček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
| 600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 sáčky 2 sáčky pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| strouhaná čokoláda na závěrečné posypání | Čokoláda mléčná 30% |