Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-pudinková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 295 kJ /
6 524 kcal
Bílkoviny103,84 g
– z toho živočišné bílkoviny38,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,38 g
Tuky413,10 g
– nasycené98,26 g
– nenasycené279,84 g
–– mononenasycené130,20 g
–– polynenasycené149,64 g
––– omega 329,49 g
Vláknina23,46 g
Cholesterol 629 mg
Sodík 572 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy585,90 g
– cukry284,00 g
––– laktóza42,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukr krupice Cukr bílý 125 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
1 hrnek 1 hrnek mléka nebo podmáslí Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 sáček 1 sáček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 250 g
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
2 sáčky 2 sáčky pudinkového prášku Puding v prášku 96 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
strouhaná čokoláda na závěrečné posypání Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.