Nutriční hodnoty (Mazurská zelná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 26,30 g |
| – nasycené | 6,55 g |
| – nenasycené | 13,60 g |
| –– mononenasycené | 10,60 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 4,07 g |
| Sůl | 10,08 g |
| Sacharidy | 68,60 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g uzených žeber | Vepřová žebra | 250 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sádlo | Sádlo vepřové |