Nutriční hodnoty (Bezlepková bublanina z ricotty a jogurtu s jahodami a vaječným likérem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 405 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 43,57 g |
– nasycené | 21,72 g |
– nenasycené | 15,45 g |
–– mononenasycené | 12,06 g |
–– polynenasycené | 3,39 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 709 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 29,07 g |
– cukry | 27,67 g |
––– laktóza | 20,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kelímek 1 kelímek ricotty (250 gr) | Ricotta | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 kelímku 1/2 kelímku hnědého cukru demerara | Cukr třtinový | |
1 kelímek 1 kelímek šáchorové mouky | ||
1/2 kelímku 1/2 kelímku tapiokové mouky | Mouka tapioková | |
1/2 kelímku 1/2 kelímku čirokové mouky | Mouka čiroková | |
1/2 kelímku 1/2 kelímku oleje | Olej řepkový | |
cca 250 gr 250 gr bílého jogurtu (1/2 velkého kelímku) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
5 lžic 5 lžic vaječného likéru | Likér vaječný | 75 ml |
olej a rýžová krupička na vymazání a vysypání plechu | Mouka rýžová hladká | |
jahody nebo jiné ovoce | Jahody čerstvé | |
drobenka | Drobenka |