Nutriční hodnoty (Bezlepková bublanina z ricotty a jogurtu s jahodami a vaječným likérem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 405 kJ / 814 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 43,57 g |
| – nasycené | 21,72 g |
| – nenasycené | 15,45 g |
| –– mononenasycené | 12,06 g |
| –– polynenasycené | 3,39 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 709 mg |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 29,07 g |
| – cukry | 27,67 g |
| ––– laktóza | 20,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kelímek 1 kelímek ricotty (250 gr) | Ricotta | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku hnědého cukru demerara | Cukr třtinový | |
| 1 kelímek 1 kelímek šáchorové mouky | ||
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku tapiokové mouky | Mouka tapioková | |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku čirokové mouky | Mouka čiroková | |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku oleje | Olej řepkový | |
| cca 250 gr 250 gr bílého jogurtu (1/2 velkého kelímku) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 5 lžic 5 lžic vaječného likéru | Likér vaječný | 75 ml |
| olej a rýžová krupička na vymazání a vysypání plechu | Mouka rýžová hladká | |
| jahody nebo jiné ovoce | Jahody čerstvé | |
| drobenka | Drobenka |