Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepková bublanina z ricotty a jogurtu s jahodami a vaječným likérem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 405 kJ /
814 kcal
Bílkoviny56,64 g
– z toho živočišné bílkoviny56,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky43,57 g
– nasycené21,72 g
– nenasycené15,45 g
–– mononenasycené12,06 g
–– polynenasycené3,39 g
––– omega 30,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 709 mg
Sodík 520 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy29,07 g
– cukry27,67 g
––– laktóza20,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kelímek 1 kelímek ricotty (250 gr) Ricotta 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 kelímku 1/2 kelímku hnědého cukru demerara Cukr třtinový
1 kelímek 1 kelímek šáchorové mouky
1/2 kelímku 1/2 kelímku tapiokové mouky Mouka tapioková
1/2 kelímku 1/2 kelímku čirokové mouky Mouka čiroková
1/2 kelímku 1/2 kelímku oleje Olej řepkový
cca 250 gr 250 gr bílého jogurtu (1/2 velkého kelímku) Jogurt kravský bílý 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
prášek do pečiva Kypřící prášek
5 lžic 5 lžic vaječného likéru Likér vaječný 75 ml
olej a rýžová krupička na vymazání a vysypání plechu Mouka rýžová hladká
jahody nebo jiné ovoce Jahody čerstvé
drobenka Drobenka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.