Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 731 kJ / 892 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,32 g |
| Tuky | 60,23 g |
| – nasycené | 15,93 g |
| – nenasycené | 30,18 g |
| –– mononenasycené | 23,83 g |
| –– polynenasycené | 6,35 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 5,04 g |
| Cholesterol | 1,58 g |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 3,19 g |
| Sacharidy | 20,41 g |
| – cukry | 8,08 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 2 2 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 50 g 50 g tvrdého sýru gouda | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| majonéza a zakysaná smetana v poměru 1:1 | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |