Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Placičky z brambor, celeru a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 229 kJ /
772 kcal
Bílkoviny34,94 g
– z toho živočišné bílkoviny19,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,88 g
Tuky17,47 g
– nasycené4,40 g
– nenasycené7,94 g
–– mononenasycené5,97 g
–– polynenasycené1,97 g
––– omega 30,14 g
Vláknina20,75 g
Cholesterol 521 mg
Sodík 433 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy108,30 g
– cukry11,30 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrst 1 hrst sušené cibule Cibule sušená
50 ml 50 ml horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sádlo (nebo olej) na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.