Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublaninka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie625 kJ /
149 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,60 g
– cukry20,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
120 g 120 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
6 lžic 6 lžic vlažné vody Voda 108 ml
máslo (podle potřeby) Máslo kravské
libovolné ovoce (maliny, ostružiny, meruňky) Jahody čerstvé
máslo k vymazání plechu Máslo kravské
hrubá mouka k vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.