Nutriční hodnoty (Bublaninka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 625 kJ / 149 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,60 g |
| – cukry | 20,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 6 lžic 6 lžic vlažné vody | Voda | 108 ml |
| máslo (podle potřeby) | Máslo kravské | |
| libovolné ovoce (maliny, ostružiny, meruňky) | Jahody čerstvé | |
| máslo k vymazání plechu | Máslo kravské | |
| hrubá mouka k vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |