Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnka s nádivkou na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 435 kJ / 2 016 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,61 g |
| Tuky | 58,70 g |
| – nasycené | 12,54 g |
| – nenasycené | 37,18 g |
| –– mononenasycené | 22,25 g |
| –– polynenasycené | 14,93 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 40,68 g |
| Cholesterol | 789 mg |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 6,85 g |
| Sacharidy | 276,00 g |
| – cukry | 40,94 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | |
| 8 8 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 344 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| tymián | Tymián sušený | |
| koření na americlé brambory | Brambor zimní | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 50 g 50 g vyloupaných mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
| sůl | Sůl mořská |