Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Koblihy s hermelínem a brusinkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 3. 2011 08:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 528 kJ / 3 711 kcal
Bílkoviny143,90 g
Tuky138,68 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 4,60 g
Sůl11,89 g
Sacharidy431,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

recept na koblihy:

http://www.toprecepty.cz/recept/10186-nejlepsi-kob...

Nápad na náplň: Danda z Labužníka :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zizala

27. 2. 2020 11:31

Dajda: :-K Děkuji moc za pochvalu, mám radost. Taky nám chutnaly obě varianty :-8.

Dajda

27. 2. 2020 07:56

Vím, že jsem chválila už před rokem (koblihy se přece smaží o masopustu ;-)), ale nedá mi, abych nepochválila i letos! Koblihy byly ještě lepší než minulý rok - letos jsem vyzkoušela posypat je jemně skořicí (bez cukru) nebo parmazánem. Mně zaujala ta skořice, takový jemňoučký nádech vůně koření, manžela více sýr. K ještě teplým koblížkům jsme si dali výraznější bílé víno - no nemělo to chybu! :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

zizala

27. 1. 2019 19:51

Dajda: To jsem ráda, děkuji :-K.

Dajda

27. 1. 2019 19:33

Nápadité a moc dobré:-!

mysulka

30. 3. 2011 10:32

:-O:-p to je krása:yes::-K

Nadja

29. 3. 2011 14:32

jo jo, žížalko

zizala

28. 3. 2011 11:51

Nadja: To budu ráda. Dej pak vědět :-K

Nadja

28. 3. 2011 10:40

Žížalko Jarko, děkuji za povzbuzení k vyzkoušení. Sice to nebude hned, ale zkusím až tu budu mít vnoučata.

zizala

28. 3. 2011 08:17

Nadjo, já jsem taky zkoušela pár kousků, když jsem smažila klasické koblihy. A chutnalo to mně i holkám :-p

Nadja

27. 3. 2011 22:15

Koblihy mám ráda, hermelín mám ráda a brusinky přímo zbožňuji, ale v této trojkombinaci?
Když jsem tento recept četla v časopise APETIT (říjen 2006, str.88), tak jsem si řekla, že toto snad ani nikdy zkoušet nebudu - navrch měly být ještě sypány cukrem se špetkou mletého hřebíčku, nebo ve slané verzi strouhaným parmezánem.
Teď, po přečtení komentářů, váhám, ale asi vyzkouším na několika kouscích, až budu dělat klasické koblihy. Jsem na tu výslednou chuť moc zvědavá.

zizala

27. 3. 2011 18:16

Eli a Di, děkuju za pochvalu ;-):-K

Di

27. 3. 2011 18:05

Hermelín teplý i studený s brusinkami přímo zbožňuju. Tohle se mi tak zalíbilo, že jsem hned vyzkoušela, ovšem v pozměněné podobě a la co dům dal. Mrazák dal polozapomenuté listové těsto - udělala jsem z něj taštičky a naplnila je kostičkami hermelínu a trochou brusinkového kompotu, smíchaného se sušenými brusinkami. Brusinky trochu vytekly, ale to, co zůstalo, nemělo chybu. Teď zkusit jen ty koblihy! :yes:

Eliza

27. 3. 2011 08:50

Tento recept jsem před lety zkoušela podle časopisu Apetit. Byl tam i předpis na koblihové těsto a byl to velký průšvih, vůbec se mi nepovedlo, prostě zkažený materiál.
Na recept jsem zanevřela a přitom stačí tak málo ;-):yes:, prostě pro tuhle dobrůtku použít těsto jiné, osvědčené :-8:yes::yes:.
Žížalko, díky za připomenutí, je to výborná kombinace. :-p

ivulinka

26. 3. 2011 20:24

...no mě by tedy chutnalo:-!

luckymoon

26. 3. 2011 15:11

:yes::yes::yes:Hermelín a brusinky - neznám lepší kombinaci... Ňamky ňam, ukládám a posílám bodíka...:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koblihy od hrušky slané koblihy koblihy hruška koblihy podle hrušky vaření s hruškou - koblihy recept hrušky - koblihy hruškovi langoše plněné langoše hermelínem koblihy nova-hruška-koblihy hruška koblihy recept na osvedcene koblihy slany koblih předpis na koblihy předpis na na koblihy koblihy apetit hermelinove koblihy koblihy slane langose s hermelinem langoš jako kobliha

Suroviny: máslo, cukr moučkový, žloutek, cukr vanilkový, šťáva citronová, rum, mléko, cukr, droždí, mouka hladká, sůl, mouka hladká, džem meruňkový, tuk na smažení, cukr vanilkový, sýr hermelín, brusinky zavařené, parmazán, cukr skořice

TopRecepty.cz

Koblihy s hermelínem a brusinkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ovkX