Nutriční hodnoty (Celerový salát ze sterilovaného celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 053 kJ / 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 61,31 g |
| – nasycené | 10,06 g |
| – nenasycené | 46,60 g |
| –– mononenasycené | 16,54 g |
| –– polynenasycené | 30,06 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 196 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 8,11 g |
| – cukry | 3,31 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sklenice 1 sklenice sterilovaného celeru (330 g) | Celer bulva sterilovaná | 200 g |
| 150 g 150 g šunky (nebo měkkého salámu) | Šunka vepřová vařená | 150 g |
| 4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
| 4 lžíce 4 lžíce hustého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| pár kapek kapek worcesteru | Worcestrová omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |