Nutriční hodnoty (Celerový salát ze sterilovaného celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 053 kJ / 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 61,31 g |
– nasycené | 10,06 g |
– nenasycené | 46,60 g |
–– mononenasycené | 16,54 g |
–– polynenasycené | 30,06 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 196 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 8,11 g |
– cukry | 3,31 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 sklenice 1 sklenice celeru sterilovaného (330 g) | Celer bulva čerstvá | |
150 g 150 g šunky (nebo měkkého salámu) | Šunka vepřová vařená | 150 g |
4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
4 lžíce 4 lžíce hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 80 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 15 g |
pár kapek kapek worcesteru | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |