Nutriční hodnoty (Vařená hruška s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 202 kJ / 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 0,36 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,21 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,17 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 66,83 g |
– cukry | 63,28 g |
––– laktóza | 1,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká sladká hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru (množství cukru je třeba upravit, podle toho, jak sladká je hruška) | Cukr bílý | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce nízkotučného jogurtu | Jogurt kravský bílý light 0,1% | 30 ml |
hrst lístků lístků meduňky | Máta peprná list čerstvá |