Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařená hruška s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 202 kJ /
287 kcal
Bílkoviny2,26 g
– z toho živočišné bílkoviny1,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky0,36 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,17 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy66,83 g
– cukry63,28 g
––– laktóza1,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká sladká hruška Hruška čerstvá 130 g
hrst hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru (množství cukru je třeba upravit, podle toho, jak sladká je hruška) Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce nízkotučného jogurtu Jogurt kravský bílý light 0,1% 30 ml
hrst lístků lístků meduňky Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.