Nutriční hodnoty (Zapečený jaternicový prejt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 207 kJ / 2 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,98 g |
| Tuky | 98,02 g |
| – nasycené | 26,14 g |
| – nenasycené | 50,37 g |
| –– mononenasycené | 38,70 g |
| –– polynenasycené | 11,67 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 3,34 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 218,00 g |
| – cukry | 44,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| půl půl vepřové hlavy (asi 2 kg) | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
| 250 g 250 g vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 250 g |
| 250 g 250 g vepřových plic | Plíce vepřové | 250 g |
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 400 g 400 g veky | Veka | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| vepřový vývar | Vývar vepřový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mleté nové koření | Nové koření mleté | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sádlo na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové |