Nutriční hodnoty (Koláče Danča)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 922 kJ / 4 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,94 g |
Tuky | 176,02 g |
– nasycené | 64,19 g |
– nenasycené | 100,71 g |
–– mononenasycené | 75,37 g |
–– polynenasycené | 25,34 g |
––– omega 3 | 6,03 g |
Vláknina | 19,68 g |
Cholesterol | 893 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 704,84 g |
– cukry | 216,10 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
¼ l vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
4 lžičky 4 lžičky moučkového cukru | Cukr bílý | 20 g |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
½ k ostky ostky droždí | Droždí pekařské lisované | |
2 2 kostky tvarohu | Tvaroh polotučný | |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
švestková povidla | Povidla | |
140 g 140 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 140 g |
100 g 100 g máslo | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g cukr | Cukr bílý | 100 g |