Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 461 kJ / 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 2,08 g |
| – nasycené | 0,65 g |
| – nenasycené | 1,14 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 23,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 457 mg |
| Sůl | 1,07 g |
| Sacharidy | 64,40 g |
| – cukry | 31,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 5 5 sušených v oleji nakládaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 tofu s medvědím česnekem | Česnek čerstvý | 70 g |
| 3 3 + 1 lžic olivového oleje | Olej olivový | |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky zelené kari pasty | Curry pasta | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |