Nutriční hodnoty (Pečené jablko s vanilkovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 070 kJ / 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,55 g |
| Tuky | 1,53 g |
| – nasycené | 0,57 g |
| – nenasycené | 0,48 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 8,82 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 116 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 107,50 g |
| – cukry | 95,30 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hrozinek | Rozinky | 10 g |
| 4 4 vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| 1/4 sáčku 1/4 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 200 ml 200 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 200 ml |