Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s gnocchi a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 446 kJ / 107 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,06 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,06 g | 
| Tuky | 1,28 g | 
| – nasycené | 0,22 g | 
| – nenasycené | 0,58 g | 
| –– mononenasycené | 0,06 g | 
| –– polynenasycené | 0,52 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 9,54 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 112 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 11,10 g | 
| – cukry | 1,62 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g | 
| 500 g 500 g gnocchi | Noky | 500 g | 
| 300 g 300 g baby špenátu | Baby špenát | 300 g | 
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g | 
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g | 
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| koření tři druhy pepře | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |