Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s vejci a uzeninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 290 kJ /
1 264 kcal
Bílkoviny52,24 g
– z toho živočišné bílkoviny49,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky104,45 g
– nasycené30,82 g
– nenasycené62,56 g
–– mononenasycené25,03 g
–– polynenasycené37,53 g
––– omega 30,78 g
Vláknina13,04 g
Cholesterol 935 mg
Sodík 2,18 g
Sůl5,25 g
Sacharidy23,50 g
– cukry9,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
3 3 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 210 g
2 2 párky Párek vepřový 160 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce tatarky Tatarská omáčka 60 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.