Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s vejci a uzeninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 290 kJ / 1 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 104,45 g |
| – nasycené | 30,82 g |
| – nenasycené | 62,56 g |
| –– mononenasycené | 25,03 g |
| –– polynenasycené | 37,53 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 13,04 g |
| Cholesterol | 935 mg |
| Sodík | 2,18 g |
| Sůl | 5,25 g |
| Sacharidy | 23,50 g |
| – cukry | 9,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 3 3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 2 párky | Párek vepřový | 160 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 60 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |