Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s vejci a uzeninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 290 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 104,45 g |
– nasycené | 30,82 g |
– nenasycené | 62,56 g |
–– mononenasycené | 25,03 g |
–– polynenasycené | 37,53 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 13,04 g |
Cholesterol | 935 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,25 g |
Sacharidy | 23,50 g |
– cukry | 9,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
3 3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 párky | Párek vepřový | 160 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 60 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |