Nutriční hodnoty (Bulgur s kuřecím masem, hráškem a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,00 g |
| – nasycené | 1,96 g |
| – nenasycené | 3,99 g |
| –– mononenasycené | 2,66 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 385 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| kari koření | Kari | |
| olivový olej | Olej olivový |