Nutriční hodnoty (Salát na řecký způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 305 kJ / 73 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,05 g |
| Tuky | 0,41 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,19 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,41 g |
| – cukry | 10,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| hrst hrst zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
| řecký jogurt | Jogurt řecký 5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| citrón | Citrón čerstvý |