Nutriční hodnoty (Rizoto s tykvovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,33 g |
| Tuky | 21,94 g |
| – nasycené | 17,73 g |
| – nenasycené | 2,57 g |
| –– mononenasycené | 1,91 g |
| –– polynenasycené | 0,66 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 16,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 182,80 g |
| – cukry | 18,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g rýže parboiled | Rýže bílá | 200 g |
| 250 g 250 g tykve (očištěná dužina) | Dýně čerstvá | 250 g |
| ½ cukety | Cuketa čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce kokosového oleje | Olej kokosový | 20 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 snítky 2 snítky saturejky | Saturejka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 konzerva 1 konzerva sleďů v oleji |