Nutriční hodnoty (Piškotový ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 097 kJ / 1 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,16 g |
Tuky | 31,56 g |
– nasycené | 7,60 g |
– nenasycené | 14,64 g |
–– mononenasycené | 11,32 g |
–– polynenasycené | 3,32 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 244,40 g |
– cukry | 122,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
1 balení 1 balení rozpustného prášku podle druhu použitého ovoce (např. Vitacit) | ||
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
šlehačka na ozdobení | Šlehačka 35% |