Nutriční hodnoty (Piškotový ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 097 kJ / 1 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,16 g |
| Tuky | 31,56 g |
| – nasycené | 7,60 g |
| – nenasycené | 14,64 g |
| –– mononenasycené | 11,32 g |
| –– polynenasycené | 3,32 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 405 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 244,40 g |
| – cukry | 122,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 1 balení 1 balení ovocného prášku (Vitacit) | ||
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| šlehačka na ozdobení | Šlehačka 35% |