Nutriční hodnoty (Tartaletky s čokoládovým orange curd krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 658 kJ / 2 786 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 37,72 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,92 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,80 g | 
| Tuky | 139,45 g | 
| – nasycené | 78,10 g | 
| – nenasycené | 50,59 g | 
| –– mononenasycené | 43,85 g | 
| –– polynenasycené | 6,74 g | 
| ––– omega 3 | 0,60 g | 
| Vláknina | 25,50 g | 
| Cholesterol | 1,05 g | 
| Sodík | 226 mg | 
| Sůl | 0,45 g | 
| Sacharidy | 308,75 g | 
| – cukry | 191,50 g | 
| ––– laktóza | 1,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g | 
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g | 
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g | 
| 150 g 150 g hladké celozrnné špaldové mouky (lze použít i klasickou bílou) | Mouka špaldová celozrnná hladká | 150 g | 
| 1 1 pomeranč (ideálně bio) | Pomeranč čerstvý | |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g | 
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| 50 g 50 g kvalitní hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 50 g | 
| 1 1 vrchovatá lžička kakaa holandského typu | Kakao prášek | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1 panák 1 panák Cinzano Rosso | ||
| 150 ml 150 ml jablečného cideru | Víno bílé polosladké | 150 ml | 
| plátky plátky pomeranče | Pomeranč čerstvý |