Nutriční hodnoty (Svěží bramborový salát s rajčaty a salátovými okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 999 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,11 g |
| Tuky | 58,49 g |
| – nasycené | 7,51 g |
| – nenasycené | 49,61 g |
| –– mononenasycené | 42,11 g |
| –– polynenasycené | 7,51 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 24,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 252 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 192,47 g |
| – cukry | 30,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g salátových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 menší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 5 PL 5 PL olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |