Nutriční hodnoty (Svěží bramborový salát s rajčaty a salátovými okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 999 kJ / 1 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,11 g |
Tuky | 58,49 g |
– nasycené | 7,51 g |
– nenasycené | 49,61 g |
–– mononenasycené | 42,11 g |
–– polynenasycené | 7,51 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 24,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 252 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 192,47 g |
– cukry | 30,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g salátových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 menší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
5 PL 5 PL olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
2 lžičky 2 lžičky balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
tymián | Tymián sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |