Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svěží bramborový salát s rajčaty a salátovými okurkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 999 kJ /
1 434 kcal
Bílkoviny22,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,11 g
Tuky58,49 g
– nasycené7,51 g
– nenasycené49,61 g
–– mononenasycené42,11 g
–– polynenasycené7,51 g
––– omega 30,46 g
Vláknina24,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 252 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy192,47 g
– cukry30,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g salátových brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 menší salátová okurka Okurka salátová čerstvá
2 2 větší rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
5 PL 5 PL olivového oleje Olej olivový 55 ml
2 lžičky 2 lžičky balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 10 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
tymián Tymián sušený
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.