Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s červeným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 226 kJ / 1 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
| Tuky | 24,54 g |
| – nasycené | 4,02 g |
| – nenasycené | 19,16 g |
| –– mononenasycené | 16,07 g |
| –– polynenasycené | 3,09 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 13,57 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 216,24 g |
| – cukry | 31,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 200 g 200 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 200 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| ½ l žičky žičky mletého kmínu | Kmín mletý | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |