Nutriční hodnoty (Pudink s tvarohem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 811 kJ / 672 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 1,85 g |
| – nasycené | 0,71 g |
| – nenasycené | 0,99 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 0,48 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 9,30 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 107,67 g |
| – cukry | 57,42 g |
| ––– laktóza | 33,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 0,5 l 0,5 l nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 500 ml |
| 1 vanička 1 vanička nízkotučného tvarohu | Tvaroh nízkotučný | 250 g |
| cca 10 10 švestek | Švestky čerstvé | 200 g |
| 1 1 sladká hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá |